S&L

Egentligen kunde jag inte fotografera S&L´s bröllop. Jag var helt enkelt bokad på ett bröllop långt ifrån där S&L´s bröllops skulle hållas. Men med lite trixande med logistiken och deras val av bröllopslokalen, kunde jag lösa att fotografera dem i ca 1-2 timmar. Här är en förhandstitt på bröllopsbilder vi tog:)

SamLina_lowrez

Share to FacebookTweet PostPin PostLink PostEmail Post

Inredningsreportage

Ibland får jag uppdrag att fotografera inredningsreportage med det där lilla extra. Detta är en av dem. Detta ställe finns på norra Öland och ägs av ett par från Holland. Designen är skapad av de själva och är anpassad för deras sommarboende. Mannen är egen företagare och arbetar hemifrån. En av flyglarna i huset är skapad som ett hemmakontor och den andra flygeln är skapad för en studio där kvinnan i huset målar och skapar konst.

Detta var ett annorlunda ställe med smakfull design och påkostade detaljer. Mer om detta fantastiska hus i en inredningstidning nära dig.

 

beo1

Share to FacebookTweet PostPin PostLink PostEmail Post

Bröllopsfotograf på Instagram

Ibland kan det dröja veckor,månader och ibland år innan jag visar bröllopsbilder som jag har tagit. Många gånger har jag funderat på att göra vissa av bilderna tillgängliga för visning snabbt efter bröllopsfotograferingen. Idag när jag drack min morgonkaffe och läste min morgon lektyr blev jag inspirerad att öppna ett Instagramkonto där jag lägger till de bilder som inte kommer att visas snabbt här på bloggen eller på Facebook. Tanken med bröllopsbilderna är att de ska visas och ses. I många fall har det blivit att bara jag och brudparet ser dem, vilket jag tycker är tråkigt. Nu kan du som har Instagram följa mitt arbete strax efter bröllopet är över, och ibland få första look på bilderna, ibland även innan själva brudparet har sett det:)

 

Har du Instagram: följ mig på @CreativeWeddingPhotography

 

Rebecca_Robert-2186

Share to FacebookTweet PostPin PostLink PostEmail Post